Skip til hoved indholdet

 

Velkommen

At flytte på plejecenter er som at flytte ind i en hvilken som helst anden selvstændig bolig, blot med den forskel, at i den udstrækning, der er behov, kan der trækkes på støtte og hjælp fra et veluddannet og engageret personale. Plejecentret tilbyder derudover en række faciliteter og aktiviteter, som de beboere, der har lyst, kan gøre brug af.

På Danahus Plejecenter ønsker vi, at vores beboere får en tilværelse, der ligger så tæt på det liv, de havde før de flyttede på plejecenter. Vi ønsker at tage hensyn til den ældres fysiske og mentale helbredsmæssige konstitution, men vi bestræber os også på, at respektere de ønsker den ældre har for et selvstændigt, indholdsrigt og meningsfuldt ældreliv.

Udover plejeboliger er der på Danahus også et antal gæsteboliger til midlertidigt ophold for ældre med et genoptræningsbehov. Det giver en rigtig god dynamik i huset, fordi de ældre i gæsteboligerne også deltager i de dagligdags aktiviteter og måltider i huset.

Vi håber, at hjemmesiden giver et fyldigt indtryk af livet og mulighederne på Danahus Plejecenter, og at hjemmesiden i øvrigt giver svar på den række af spørgsmål, der kan være i forhold til det at flytte ind og bo på Plejecenteret.

Velkommen til Danahus – Plejecenteret midt i naturen.

På vegne af personalet på Danahus.

Plejehjemsleder
Rikke Graugård Jakobsen