Skip til hoved indholdet

Stop for besøg på plejehjem mv.

VIGTIG information: Styrelsen for Patientsikkerhed indfører stop for besøg på sygehuse, plejehjem, behandlingssteder, bosteder mv.

Styrelsen for Patientsikkerhed har fra 18. marts indført stop for besøg på:

• Sygehuse
  • Behandlingsinstitutioner
  • Bosteder med videre.
  • Besøgsstoppet gælder både fællesarealer og beboerens egen bolig.

Tiltaget sker for at mindske smittespredning med coronavirus og for at beskytte svage og udsatte borgere for potentielt livstruende sygdom.

Kritisk syg eller døende

Er du nærmeste pårørende, kan du fortsat besøge en kritisk syg eller døende patient på sygehuset, men det skal ske på en forsvarlig måde, så smittespredning undgås.

Langeland Kommune efterlever selvfølgelig påbuddet. Vi er klar over, at det vil have store konsekvenser for mange mennesker hverdag, men beder om jeres forståelse herfor.