Skip til hoved indholdet

Fodterapeut og diætist

Fodterapeut

Lindelse Plejecenter får efter behov besøg af en foddame/fodterapeut. Spørg personalet om fodterapeuten og om procedure i forbindelse med eventuelt at modtage behandling af en fodterapeut – herunder betingelser for at få tilskud til fodbehandling. Har du egen fodterapeut, kan du selvfølgelig, hvis du ønsker det, beholde ham/hende. I Langeland Kommune ydes der ikke hjælp til klipning af tånegle.

 

Ernærings-screening


Når du flytter ind på Lindelse Plejecenter tilbyder personalet en ernærings-screening. De bruger ernæringsscreeningen til at vurdere, om du er underernæret, i risiko for at være underernæret, eller om du er i god ernærings-tilstand. Hvis du har behov for kostvejledning, vil plejepersonalet i samarbejde med dig og evt. dine pårørende sammensætte en kostplan, hvor målet er, at du opnår en god ernærings-tilstand med øget livskvalitet til følge.

Hvis din livssituation forandres, og din ernæringstilstand som følge heraf ændrer sig, f.eks. i form af et vægttab, kan plejepersonalet i samarbejde med køkkenet gennem en kostplan hjælpe dig med at genvinde din normale vægt.