Skip til hoved indholdet
Om os

Velkommen

Humble Plejecenter er et plejecenter for borger med demens eller med demenslignende diagnoser. Det er et plejecenter, der har fokus på de særligt behov for pleje og omsorg, som den kategori af borgere har behov for.

Humble Plejecenter er opdelt i 2 afdelinger – Rosenhaven og Humlehaven – med 10 borgere i hver afdeling.

Vi tilbyder en hverdag:

Der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Humble Plejecenter kan sammen med dig og dine pårørende, personale og frivillige skabe rammerne for en respektfuld pleje og omsorg i en varm og kærlig ånd, hvor alle bliver behandlet med værdighed og respekt.

Som mennesker er vi lige så forskellige i alderdommen, som vi er gennem hele livet. Derfor ønsker vi på Humble Plejecenter at give hver enkelt borger mulighed for at leve videre i overensstemmelse med tidligere livsmønstre, værdier og livssyn inden for givne rammer.

Vi anerkender, at nye beboere går fra kendte omgivelser hjemmefra, til mere uvante omgivelser hos os. Derfor gøre ledelse og medarbejdere meget for, at dagligdagen skal være tryg og rar, så tilværelsen her går hen og bliver det, der er hjemmevant.

Vi har fokus på kvalitet i vores opgaveløsning, fokus på høj faglighed samt den enkelte beboer. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ønsker.

I første omgang vil vi byde dig velkommen her på hjemmesiden, og håber at vi sidenhen må få lov til at byde dig indenfor til en uforpligtende rundvisning på Humble Plejecenter. Se dig omkring og kontakt os endelig, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

På vegne af personalet på Humble Plejecenter

Plejehjemsleder
Lene Marie Grønbæk