Skip til hoved indholdet

Vores arbejdsmetoder

Det er magtpåliggende for os at løse vores omsorgsopgave så optimalt som overhovedet muligt. Vi ønsker derfor hele tiden at være ajourført med den nyeste viden på demensområdet. Udover det teoretiske afsæt i Tom Kitwoods teori om demens forsøger vi hele tiden at holde os opdateret ift. nye terorier, metoder og tilgange indenfor demensområdet, som kan styrke vores teoretiske og praktiske grundlag for arbejdet med vores beboere yderligere.

Vi har været med i et projekt der hedder Demensrejseholdet, som arbejder ud fra Tom Kitwoods teori.

Vi er også optaget af Marte Meo, som betyder ”ved egen kraft”. Tilgangen er udviklet af hollænderen Marie Aarts, og metoden har været kendt i Danmark siden 1994. I Marte Meo tager man udgangspunkt i, hvad man gør godt, og der er fokus på mulighederne frem for begrænsninger.

Alle vores medarbejdere har gennemføre ABC-demens, som er et e-learningprogram for alle der arbejder med støtte, pleje om omsorg for mennesker med demens. Dette for at klæde vores medarbejdere bedst muligt på, ift. at arbejde med demente - se henvisning under afsnittet Nationalt Videnscenter for Demens